Șterge contul Yantra
Îți poți șterge oricând contul și toate datele păstrate în el.
În aplicația Android sau pe web
- Deschide Yantra și autentifică-te.
- Mergi la Cont.
- Alege „Șterge-mi contul…”, confirmă, iar contul se șterge imediat.
Prin email
Scrie la support@yantra.world de pe adresa legată de cont și îl ștergem în cel mult 30 de zile.
Ce se șterge
Contul, persoanele și datele de naștere salvate, yantrele, ritualurile, seriile, datele de contact din sugestii și tokenurile dispozitivelor.
Abonamente
Ștergerea contului nu anulează un abonament. Anulează un abonament Google Play din Google Play › Plăți și abonamente, iar un abonament web (Stripe) din pagina Plus, înainte de ștergere.